Home

 

Visueel leren
Hoe werkt Inspiration?
Voorbeelden en toepassingen
Systeemeisen
Gebruikers ervaringen
Inspiration en het digitale bord
Beginnerslessen
Cursus Inspiration
Vragen
Nieuwsbrieven
Prijs / mogelijkheden
Gratis 30 dagen versie
Bestellen

 

Overige Inspiration producten
Inspiration voor bedrijven en instellingen
Links
Contact

 

Certified


Inspiration: de gratis 30 dagen versie

Onderaan deze pagina staan de links om de volledige 30 dagen versies gratis te downloaden!

De Inspiration programma's worden veelvuldig en over de volle breedte geleverd aan scholen en bedrijven. Ze zijn opgenomen in de Surf-, Slim-, SLB-  en APS-IT-regelingen. U kunt t.z.t. desgewenst ook via die organisaties bestellen.

Uw eerste uur met Inspiration
Ga na het downloaden en installeren via het beginscherm van Inspiration eerst maar meteen eens even de templates. Dit zijn standaard-sjablonen voor toepassingen op tal van gebieden. Blader er eens doorheen. Zo krijgt u een eerste indruk van de toepassingsmogelijkheden. U kunt later ook zulke sjablonen maken en beschikbaar stellen.

Ook in het programma zelf opgenomen: de Getting Started Guide en de manual (Learn to use - Documentation). Als documentatie op de achtergrond zijn die dus altijd aanwezig. We bevelen u zeer aan met de Getting Started Guide te beginnnen.
Zeker de lesjes: neem de moeite om die pagina's even te printen en door te werken. Binnen een dagdeel hebt u dan de basisfuncties van Inspiration in de vingers en een eerste project uitgewerkt!
Inspiration kan gebruikt worden voor tal van toepassingen (o.a. brainstormen, schematiseren, presenteren) Zeker ook het noemen waard: de mogelijkheid om via Inspiration te publiceren middels een website. (Export - Web pages). Zo kan een project voor zelfstandig werken via het intranet of via internet op een school aangeboden worden voor de leerlingen. (incl instructiefoto's, filmpjes, etc.)

Aan de slag!
Nu meteen zelf even iets maken in Inspiration? Dat kan! We hebben een bewerking van delen van de Getting Started Guide voor u klaargezet. Kijk hiervoor bij de beginnerslessen.

________________________________________________________

ProductsAlle producten kunt u gratis uitproberen gedurende 30 dagen. Klik op één van de onderstaande links om het product van uw keuze gratis te downloaden en uit te proberen.
U wordt doorgeschakeld met de Inspiration-site in Amerika. Nadat u enkele gegevens hebt ingevuld, kunt u aan de slag met het gekozen product.

Inspiration: naar de downloadpagina

InspireData: naar de downloadpagina

Kidspiration: naar de downloadpagina