Home

 

Visueel leren
Hoe werkt Inspiration?
Voorbeelden en toepassingen
Systeemeisen
Gebruikers ervaringen
Inspiration en het digitale bord
Beginnerslessen
Cursus Inspiration
Vragen
Nieuwsbrieven
Prijs / mogelijkheden
Gratis 30 dagen versie
Bestellen

 

Overige Inspiration producten
Inspiration voor bedrijven en instellingen
Links
Contact

 

Certified


Inspiration voor bedrijven en instellingen

Op deze site staat veel informatie voor het onderwijs. Dat is logisch, want daar wordt Inspiration zeer intensief gebruikt. Maar...

Er is meer

Inspiration wordt ook in het bedrijfsleven en bij tal van andere instellingen veel gebruikt. Dan kan het gaan om reclamebureaus die er campagnes mee ontwikkelen. Of het gaat om de opzet van een nieuwe productielijn, waar Inspiration gebruikt wordt om alle (technische) aspecten helder en overzichtelijk in kaart te brengen.

Ook in de grafische sector is men blij met Inspiration. Planningen maken en uitwerken: het werkt perfect. En omdat in die sector veel met Apple-computers wordt gewerkt is het handig dat Inspiration op beide systemen draait (Windows en Apple).

Om nog weer eens paar andere hoeken van de samenleving te noemen: we leverden aan krantenredacties die het pakket gebruiken om snel de structuur van een artikel vast te leggen. En we kennen tal van geestelijken die hun toespraken en preken samenstellen en uitwerken met behulp van Inspiration. Ook theatermakers gebruiken het pakket om uitvoeringen te structureren en overzichtelijke schema’s (scenewisselingen) te produceren.

Ook in instellingen voor de gezondheidszorg wordt het pakket gebruikt. Vaak vanuit twee invalshoeken:

Mindmapping

En last but not least zijn er natuurlijk de talloze (bedrijfs-) opleidingen die ‘mindmapping’ als centraal thema of als onderdeel van een training aanbieden. Wat is er mooier dan een cursus met Inspiration op het digitale bord en cursisten die middels deze moderne techniek snel en efficiënt hun inzicht kunnen vergroten? Als het een beetje meezit, krijgen de cursisten van zo’n opleidingsinstituut het aanbod om Inspiration meteen thuis verder te gebruiken. Een single-user pakket voor een cursist is helemaal niet duur en kan zeer bijdragen aan de blijvende effectiviteit van een cursus. Het aantal instituten waar Inspiration meteen ook wordt aangeboden neemt toe. Als u zo’n cursus gaat volgen: vraag er dan ook naar. (En als u de cursus geeft: we overleggen graag met u!)

En nu dan - hoe beginnen....

In het algemeen zullen bedrijven en instellingen na een aanloopperiode een netwerklicentie nodig hebben. Vaak is het echter noodzakelijk om eerst ook binnen de organisatie even goed helder te krijgen dat Inspiration echt werkt. Als u de ‘voortrekker’ bent: er is geen betere manier om de introductie van Inspiration te bepleiten dan een presentatie die in Inspiration is opgebouwd. Niet zelden wordt Powerpoint daarna verlaten. En als een bedrijfspresentatie niet de weg is: vaak worden dan toch schema’s en overzichten die met Inspiration gemaakt zijn gebruikt om collega’s of directie te overtuigen.
Geen praatjes, maar echt zichtbaar resultaat.

Dat werkt!

Het maken van zo’n presentatie of een eerste reeks schema’s is helemaal niet moeilijk en vaak lukt dat wel binnen de 30 dagen trial-periode.

In het andere geval: schaf even 1 single-user pakket aan. Als u daarna naar een ruimere netwerklicentie overstapt  treffen we met u desgewenst wel een soepele inruilregeling voor het single-user pakket.

Samengevat: voor slechts 59 euro stapt u een nieuwe wereld binnen met veel gebruikersgemak. Inspiration kent een heldere intuïtieve bediening, grote tevredenheid bij de gebruikers, een uitstekende service en is zeer betaalbaar.

Bestellen?

Klik hier.